Service

Det vi arbetar med allra mest är sådant som hamnar i kategorin service. Här ryms allt från planering och nybyggen till installation, underhåll och reparation. Det finns inget inom el som vi inte tar oss an, oavsett omfattning. Vi riktar våra tjänster mot såväl privatpersoner som företag och vår service är kvalitetssäkrad. Inte bara sitter vi på bred kompetens och lång erfarenhet som elektriker, utan har såklart även behörigheterna som krävs för professionellt arbete.

Bland våra vanliga tjänster finns bl.a.

  • Installation av el i nybyggnationer
  • Omdragning av el och byte av kablar
  • Utökning av antalet väggkontakter och strömbrytare
  • Installation av saker som belysning, data/tele, larmsystem etc.

Entreprenad

För att göra livet lite enklare för våra kunder så erbjuder vi entreprenad på alla elarbeten. Som elektriker har vi ett solitt kontaktnät med andra hantverkare här i Eskilstuna och bedriver stabila samarbeten sedan många år tillbaka. Du som kund hos oss ska inte behöva bolla med allting själv, vi finns här för att hjälpa dig samt för att se till så att allt sköts på bästa sätt.

Bollplank

Det dyker hela tiden upp nya, bättre funktioner och koncept på marknaden och det är inte alltid så lätt att vare sig hänga med eller lyckas sålla bland dem. Som din elektriker i Eskilstuna finns vi här för att guida dig genom djungeln av produkter samt hjälpa dig att välja de bästa lösningarna för ditt hem och din vardag. Varmt välkommen med dina frågor och funderingar, vi ser fram emot att få hjälpa och inspirera dig!