När det gäller olika typer av elinstallationer så är det viktigt att man väljer en professionell elektriker för uppdraget. El är inget man leker med och bara en certifierad, erfaren och kompetent elektriker kan installera el som når upp till de krav som ställs gällande funktion och säkerhet idag.

Nybygge

När en ny byggnad ska resas så är eldragningen en essentiell del av bygget. Som elektriker arbetar man ofta med nybyggen vilket inkluderar att lägga upp en plan över hur elen ska dras, var kontaktuttag och strömbrytare ska sitta samt vad för material man behöver. Därefter kommer den praktiska biten med själva installationen. Vi har installerat el i mången nybyggnation och tycker att det är en mycket trevlig del av arbetet.

Belysning

En annan sak som upptar ganska mycket av vår tid är belysning. Det känns lite märkligt att tänka på att elektrisk belysning bara funnits i vår vardag i cirka hundra år - det gick väldigt fort för oss att ta den för given. Idag använder vi inte ljus bara av praktiska anledningar utan också för att skapa atmosfär i diverse miljöer. Belysning är ett helt eget kapitel när det gäller inredning och de flesta vill ha belysning på ställen som i garderober, köksskåp, bokhyllor och golv m.m. När det gäller belysning så är allt möjligt och som din elektriker vi ser fram emot dagen då du väljer att anlita oss för att tillföra ljus och atmosfär i dina rum.

Larm, säkerhet & smarta hem

Det finns oändligt med intressanta och smarta lösningar för såväl hem som arbetslokaler. Den som vill hålla sig uppdaterad är hjärtligt välkommen att diskutera de olika alternativ som erbjuds idag inom larm säkerhet och så kallade smarta hem med oss. Vi ser över alternativen tillsammans och väljer det som passar dina behov bäst. Sedan kommer vi ut till dig och installerar de system du önskar.

Tele & data

Alla är vi väl idag mer eller mindre beroende av snabb internetuppkoppling? Vi sköter installationen av tele, data och fiber hemma hos dig, alternativ på den arbetsplats du har ansvar för. Vi ser till så att du får marknadens bästa alternativ och finns sedan också alltid till hands när du behöver hjälp och service.